SERGİDEKİ ÜRÜNLER HAYRAN BIRAKTI

Urfa Haberleri

MİNİK MANKENLER BÜYÜKLERİNDEN TAM NOT ALDILAR

Hayati Harrani Kadın ve Gençlik Destek ve Eğitim Merkezi’nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan kursları başarıyla tamamlayan kursiyer bayanların el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Karavelioğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı, Sosyal APK Birim Sorumlusu Mehmet Cengiz, Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Ramazan Çiçek, birçok STK temsilcisi ile çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen törene miniklerin defilesi damgasını vurdu.
MİNİK MANKENLER BÜYÜKLERİNDEN TAM NOT ALDILAR
Kursiyerlerin kendi elleriyle ürettikleri birbirinden güzel giysilerin sergilendiği defilede, podyuma çıkan miniklerin sergiledikleri performans büyük takdir topladı.
İlk kez podyuma çıkıyor olmalarına rağmen büyüklerine adeta “Şapka Çıkartan” minik mankenler, davetlilerin büyük ilgisini çekti. Mankenleri oturdukları yerde uzun bir süre alkışlayan davetliler mankenlere 10 üzerinden tam not verdiler.
Halk oyunları gösterisi ila başlayan etkinlikte önce miniklere ait resim sergisinin açılışı yapıldı. Ardından merkezin faaliyetlerini konu alan slayt ve sinevizyon gösterisi davetlilere izlettirildi.
Okuma yazma kursuna giderek okuma ve yazma öğrenen bayanların duygu ve düşüncelerini ifade ettiği etkinlikte daha sonra sahneyi yine minikler aldı. Birbirinden güzel dans gösterilerinin yapıldığı programda gençler bağlama çaldı, minikler mini koro konseri verdi. Son olarak Belediye Şehir Tiyatrosu Oyuncuları tarafından eğitim verilen miniklerin sahnelediği sosyal içerikli tiyatro ise davetlilerden alkış aldı.
SERGİDEKİ ÜRÜNLER HAYRAN BIRAKTI
Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi’nde açılan dikiş nakış v.b beceri kurslarına katılan bayanların el emeği göz nuru ürünlerden oluşan serginin açılışını gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Kırıkçı, ürünlere duyduğu hayranlığı gizleyemedi.
Kursiyer bayanların birbirinden güzel ürünlerini teker teker inceleyen Kırıkçı, defile ve serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Ayrıca Başkan Yardımcısı Kırıkçı, desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Karavelioğlu’na bir şükran çiceği takdim etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.