Viranşehir Merkez ve Kırsal mahalle yol çalışmalarını devam ediyor

Urfa Haberleri

Viranşehir’de Belediyesi, Merkez ve Kırsal mahalle yollarına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, üst yapı çalışmaları kapsamında bir süre önce Gözler Mahallesi ve Başlı Aliboğa sokakta başlattığı 8 kilometrelik stabilize yol çalışmalarında sona gelindi.
Bitme aşamasına gelen yol yapım çalışmaları ile uzun yıllar yol hasreti çeken Gözler Mahallesi sakinlerinin yüzünü güldürdü.
Plan ve program dahilinde üst yapı çalışmalarına gece gündüz devam ettiklerini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Merkez ve Kırsal ayırımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalıştıklarını söyledi. ‘Bozuk yolu olmayan bir Viranşehir’ sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Ekinci, daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için canla başla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Yapılan hizmetten dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek Mahalle sakinleri ise, “Uzun yıllardır yol sıkıntısı çekiyorduk. Bu sıkıntımızı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye ilettik. Sağ olsun oda talebimize duyarsız kalmadı. Başkanın verdiği talimatla yol yapım çalışmaları başlatıldı ve bitme aşamasına geldi. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz” İfadelerinde bulundular
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.