Vali Küçük'ten terör önlemi

Urfa Haberleri

Bursa’ya tayini çıkan Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, geç gitmesine açıklama getirdi.

Mustafa Bayar
Bursa’ya tayini çıkan Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, geç gitmesine açıklama getirdi. Küçük, "Terör örgütleri hedefi güvenlik güçleri ve onların bulunduğu karakollar karakolların önünü güçlendirilmiş betonlarla kapladık" dedi.
Tayini çıkan birçok vali tayinin çıktığı yerde göreve başlarken, Vali İzzettin Küçük halen kentten ayrılmadı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Urfa’da bulunan 30 karakolun etrafına yaptırdığı Jandarma karakolların bittiği Emniyet birimlerin ise devam ettiğin belirti
Vali Küçük, "Şehrimizin güvenliği çok önemli vatandaşlarımızın her türlü tedbiri alıyoruz gece gündüz alıyoruz. Terör örgütleri hedefi güvenlik güçleri ve onların bulunduğu karakollar karakolların önünü güçlendirilmiş betonlarla kapladık, Jandarma karakolları tamamen betonlaştırıldı. Terör örgütünün ana hedefi araçlı saldırı yapmak şimdi de Emniyetin birimlerini güçlendiriyoruz beton bloklarla bizim asıl gayemiz Urfalıların güvenliğini sağlamak onun için bütün birimlerimiz gece gündüz ayakta istihbarat birimlerimiz Şanlıurfalıların hizmetindedir"dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.