Urfa'nın sağlık sorunları Bakan'a iletildi

Urfa Haberleri

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba Urfa'nın problemlerini takip etmeye devam ediyor.

Sağlık alanındaki problemlere vakıf olan Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba; Bir süre önce sağlık alanında görev yapan Bürokratlar ve STK'lar ile toplantı düzenleyerek sorunları tek tek not aldı. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren Fakibaba, Sağlık Bakanı Sn. Recep Akdağ ile Sağlık sorunlarını istişare etmek için randevu aldı. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri; Mahmut Kaçar, M.Ali Cevheri ve Mehmet Akyürek ile birlikte Urfanin problemlerini Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti. Heyet Bakanlığın ilgili Bürokratlarından da Urfa ile ilgili Brifing aldı.
Konuyla ilgili bilgi veren Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ kendilerine iletilen sorunlarla mutlaka ilgileneceklerini Suriyeli nüfusunun yoğunluğu da sıkıntıları beraberinde getirmektedir. Eyyubiye Hastanesinin tam kapasiteyle çalışması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti. Dr Hemşire ve yardımcı personellerin bir an önce atanması için gayret sarfettiklerini bildirdi.
Sağlık Bakanı Sn Recep AKDAĞ ile bu görüşmeyi düzenleyen Fakıbaba; toplantının ardından önümüzdeki dönemlerde Sağlık alanında Urfa'da çok güzel gelişmeler yaşanacağı belirtildi. Halkımızdan gelen talepleri ve Bürokratlarımızın ihtiyaçları ile STK'larımızın karşılaştığı sıkıntıları sn Bakanımıza ilettik. Sağolsun kendileri de Urfa'nın stratejik önemine binaen eksikleri hızlı bir şekilde giderme gayreti içinde olduğunu ifade etti. Özellikle Sağlık alanında yaşanan sıkıntılar bize direk yansıyor. Bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ancak Malum darbe girişimi nedeniyle gerek yeni başlayacak personellerin güvenlik soruşturması ve gerekse diğer bürokratik engeller nedeniyle istenmeyen aksamalar oluyor. İnşaallah bunları da kısa sürede aşağımıza inanıyorum dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.