Urfa’da Yaralılara Müdahaleye Giden Ambulans Kazaya Karıştı: 5 Yaralı

Urfa Haberleri

Diyarbakır-Siverek karayolundaki kazaya müdahale etmek isteyen ambulansa bir araç arkadan çarptı. İlk olayda 3, ambulansın karıştığı kazada ise şoför ve ambulans aracına çarpan araçta bulanan iki kişi olmak üzere toplam 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ilk olay, Diyarbakır Şanlıurfa Siverek karayolunun 50. kilometresinde meydana geldi.. Bilal Ateş yönetimindeki 63 AAK 294 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak 5 metrelik menfez çukuruna düştü. Kazada sürücü Bilal Ateş ile araçta bulunan Şahin İzol ve Adile Aslan yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralılardan Adile Aslan'ı hastaneye götüren Cahit Erden yönetimindeki 21 BC 250 plakalı ambulans ise karşı yönden gelen Murat Kayısı yönetimindeki 63 N 0191 plakalı otomobil ile çarpıştı. Hurdaya dönen otomobildeki sürücü ve ambulansta bulunan Abdi Cebe yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen başka bir ambulansla Siverek ve Diyarbakır'daki çeşitli hastanelere götürülüp, tedavi altına alındı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.