Urfa’da Konuklara Yemek Yetiştirme Yarışı

Urfa Haberleri

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Aşevi sorumlusu Ali Topal’ın oğlunun düğün törenine katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Aşevi sorumlusu Ali Topal’ın oğlunun düğün törenine katıldı.
 Şanlıurfa Aşevi sorumlusu Ali Topal oğlu İbrahim Halil Topal Emine Hatun Bağmancı ile mevlütlü düğünle dünya evine girdi. İbrahim Halil Topal’ın düğün törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat çiftçi, AK Parti Milletvekilleri, İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda davetli katıldı. Topal’ın kirveliğini Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci oldu.
Genç çiftin nikâhını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kıydı. Nikah şahitliğini de Bakan Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve AK parti milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül oldu. Evlilik cüzdanını geline veren Bakan Çelik, Mutluluklar dileyerek, 'Ömür boyu bahtiyar olun, birlikte ihtiyar olun' dedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Geline altın takarken, konuklara tepsilerde kavurma kelle ve tatlı ikram edildi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.