Urfa’da engellerin yüzlerini güldürdüler

Urfa Haberleri

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği normelleşme süreciyel birilite 100 engelli aileleriyle birlikte Mersin tatiline gönderdi.

yıl gerçekleştiremediği Sosyal eğitim ve deniz eğitim kampı kültür gezisi' programı bu yıl normelleşme süreciyle birlikte 100 engelli ve refakatçisi ile birlikte Mersin'in Kızkalesi ilçesinde 7 gün boyunca tatil yapacak. Engelliler Kızkalesi'nde çeşitli aktivitelerde eğlenme imkanı bulacak.

ENGELLİLERE ÇOK ÖZEL TATİL

Pandemi sürecinde hareket kabiliyetleri kısıtlanan Engelli bireyleri Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği yürüttüğü çalışma kapsamında Kırk’a yakın kuruluşun desteğiyle 100 engelli ve refakatçisi ile birlikte Mersin'in Kızkalesi tatili için yola çıktı.

ENGELLİ VE AİLELERİNİN TATİL KEYFİ

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ,”6/13 Eylül 2.Fatih Deniz Deniz Kampı ve Kültür gesizi için Mersin Kızkalesi yolculuğu bu gün 100 engelimiz ve refakatçımızla yola çıktık, Engellisine sahip çıkan toplum gelişmiş toplumlardır. Engelli insanlara sahip çıkmak sosyal sorumluluğun yanı sıra bir insanlık görevidir. Zihinsel engelli ve aileleriyle birlikte 100 kişi 40 yakın kuruluşun destekleri ile Mersin’in Kızkalesi’nde 2. Fatih Deniz Sosyal Gelişim Deniz Eğitimi Kampı Kültür Gezisi Projemizi " kapsamında 7 günlük tatil yapmak için yola çıktık. Bu projemize destek katkı sağlayan Kırka yakın kuruluş ve şahıslara teşekkür ediyorum”dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.