Urfa'da 7 adrese uyuşturucu operasyonu

Urfa Haberleri

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro amirliği tarafından kent genelinde 7 adrese baskın düzenledi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro amirliği tarafından kent genelinde 7 adrese baskın düzenledi. Gerçekleşen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde yapımında kullanılan malzeme ve eroin yakalanırken 6 kişi ise göz altına alındı.
Alınan bilgiye göre, daha önceden de Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda 17 kişi tutuklanmış ve yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilmişti. Operasyonlar kapsamında bu sabah 7 adrese şafak baskını yapan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlar Büro Amirliği ekipleri ve Özel hareket polisleri söz konusu 7 evde gerçekleştirdiği operasyonlarda 6 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramada ise yüktü miktarda esrar, eroin ve bu uyuşturucudan elde edilen paralar ele geçirildi.
Gözaltına alınan 6 kişi ifadeleri alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro amirliğine götürülürken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.