Urfa OSB'de Yangın

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da iplik fabrikasında çıkan yangında, tonlarca iplik ve pamuk balyası yanarak kül oldu. çıkan yangında 2 işçi yaralandı.

Şanlıurfa'da gece geç saatlerinde 2.inci organize sanayi bölgesinde bir fabrikadan çıkan yangında Vali Abdullah Erin,Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci yangından büyük zarar gören tekstili ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Alınan bilgiye göre, 2. OSB'de bir iplik fabrikasının makine bölümünde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Pamuk ve iplik balyalarının tutuşmasıyla kısa sürede büyüyen alevler fabrikanın diğer bölümlerine de sıçradı. Büyükşehir Belediyesinden çok sayıda itfaiye ekibi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Orman Bölge Müdürlüğü görevlileri olay yerine sevk edildi. Yangına müdahale etmekte güçlük çeken itfaiye ekipleri fabrikanın bazı duvarlarını yıktı. Çalışmalar sırasında çöken duvarın altında kalarak yaralanan iki işçi ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaklaşık dötr saat sonra kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.