Urfa Jandarmadan operasyon, Baba oğul gözaltına alındı

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Jandarma ekiplerin bir pamuk tarlasında düzenlendikleri operasyonda Bin 118 kök keneviri bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili Baba ve oğul gözaltına alındı. Kenevir bitkisini pamuk eker gibi eken zanlıların yöntemine Jandarma bile inanamadı.

Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı, Suruç'ta İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yanaloba Jandarma Karakol komutanlığı ve JASAT ( Jandarma dedektifleri) uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yapılan çalışalar kapsamında Suruç ilçesine bağlı Karahöyük Mahallesinde pamuk tarlasına ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda Pamuk ekili tarlada pamuk görünümü verilen ve sıra ile ekilen Bin 118 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

ekimini pamuk eker gibi sıralı bir şekilde ektikleri ortaya çıktı. Jandarma ekipleri bile yönteme inanamadı, Gözaltına alınan baba ve oğlu Ö.T. ve Y.P.T. 'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal veya ticareti' suçundan adliyeye sevk edilen Baba ve oğul tutuklandı.

.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.