Urfa Emniyeti’nde Görev Değişikliği

Urfa Haberleri

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde şube müdürü ve komiserlerin de aralarında bulunduğu birçok memurun yeri değişti. Asayiş şube müdürü Hüseyin Taşdemir Teknolojileri Şube Müdürlüğe getirildi. Yerine Ersen Emeksiz getirildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde şube müdürü ve komiserlerin de aralarında bulunduğu birçok memurun yeri değişti. Asayiş şube müdürü Hüseyin Taşdemir Teknolojileri Şube Müdürlüğe getirildi. Yerine Güvenlik Şube Müdürü Ekrem Ersen Emeksiz getirildi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde şube müdürü ve komiserlerin de aralarında bulunduğu birçok memurun yeri değişti. Asayiş şube müdürü Hüseyin Taşdemir Teknolojileri Şube Müdürlüğe getirildi. Yerine Güvenlik Şube Müdürü Ekrem Ersen Emeksiz getirildi. Siverek İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Müdürlüğü’ne verildi. Siverek Emniyet Müdürü’nün yerine de Halil Atabey getirildi. Sarayönü Karakol’una Amiri Erhan Akgül, Çocuk Şube’ye Serkan Odabaşı ve Yenişehir Karakolu’na Özkan Toptaş getirildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.