Urfa'da Fırıncılarında Korona Tedbiri

Urfa Haberleri

İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca çok sayıda işletme Şanlıurfa genelinde açılmazken, fırın gibi iş yerleri bone ve eldiven ile hizmet vermeye başladı.

Şanlıurfa’da her sokak başından bulunan ekmek fırınları herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için maske, bone ve eldiven kullanarak hizmet vermeye başladı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele için birçok önlem alınırken, faaliyetlerine devam eden iş yerleri de salgını önlemek için üstüne düşeni yapmaya çalışıyor.

Eyyübiye ilçesinde fırın işletmecesi olan Hakim Bilgiç yaptığı açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında ellerinden gelen bütün önlemleri almaya çalıştıklarını söyledi.

Bilgiç "Çalışan personelimize ilk başta ellerini dezenfekte ederek işe başlıyorlar, Müşterilerimiz daha duyarlı davranıyorlar. El birliğiyle bu virüsün memleketimizden gitmesini sağlayacağız. Devletimiz bütün tedbirleri alıyor. Ama bizim de bir şeyler yaparak katkı sunmamız gerekiyor. 'Evde kal' kampanyasının koronavirüsle mücadelede çok önemli olduğunu biliyoruz, bizde destek veriyoruz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.