TUSKON Toplantısına 202 Dernek temsilcisi katıldı

Urfa Haberleri

TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral, Yönetim Kurulu Üyeleri ve TUSKON’a bağlı 202 Dernek Başkanı’nın katılımıyla gerçekleştirilen program çerçevesinde ŞUGİAD İş Dünyası Buluşması da düzenlendi.

 ABDULLAH YİĞİT

TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral, Yönetim Kurulu Üyeleri ve TUSKON’a bağlı 202 Dernek Başkanı’nın katılımıyla gerçekleştirilen program çerçevesinde ŞUGİAD İş Dünyası Buluşması da düzenlendi.

Geceye TUSKON Genel başkanı Rıza Nur Meral , Güneydoğu Sanayici ve iş adamları Federasyonu yönetim kurulu başkanı M. Kasım Fincan ,Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ,Ak parti Şanlıurfa Milletvekilleri,Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Sabri Ertekin , Şugiad başkanı Mehmet Öksüzoğlu Ticaret ve Sanayi odası Meclis başkanı İbrahim İletmiş, çok sayıda daire amirleri STK ların temsilcileri ve TUSKON’ a bağlı 202 dernek , ŞUGİAD iş dünyası buluşmasında bir araya geldiler .

Açılış Konuşmasını ŞUGİAD başkanı Mehmet Öksüzoğlu yaptı “ŞUGİAD’in Şanlıurfa için önemli olduğunu birinci ve ikinci sanayi organize bölgesinde iyi yatırımlar yaptığını Şanlıurfa da yapılan ürünlerin Şanlıurfa’ dan dünyanın çeşitli ülkelere gönderildiğini TUSKON’ un bunda çok etkisi olduğunu bizde TUSKON Şanlıurfa ekonomik iş birliği bu gece burada gerçekleştirdik bizim amacımız daha güzel Türkiye için sanayicilerimizin daha iyi hedefleri olarak yatırıp yaparak halka hizmet olduğunu söyledi .gelen tüm konuklara teşekkür ediyorum .

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise artık bu ülkede bir devlet millet kaynaşması olmuştur. artık 20 yıl öncesi değil devlet dairelerde takoz yapılmıyor daire amirlerinde iş adamlarına engel olan kalmadığını ülkede yatırımın hızla büyüdüğünü ifade etti sayın bakanım Faruk Çelik’in torunun hasta olduğundan dolayı katılamadığını özellikle sizlere selamı iletmemi söyledi “

TUSKON Federasyonu yönetim kurulu başkanı Rıza Nur Meral ise” TUSKON un Türkiye’den Dünya ya acılan kapı olduğunu üye derneklerimizle yapmış olduğumuz ekonomik iş kardeşliği buluşması Şanlıurfa da yapıyoruz Şanlıurfa çok güzel dedem rahmetlide bediüzaman mezarlığında yatıyor bende bir Şanlıurfa’lı sayılırım TUSKON un Türkiye’nin lokomotifi olduğunu iş dünyasında yatırımların devam ettiği dünyanın hangi ülkesine gitsek onlarla iş anlaşması yapmışızdır ve yatırıma devam olarak başlamışızdır dedi “

ŞUGİAD tarafından TUSKON genel başkanı Rıza Nur Meral ve Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç gecenin önemi için hediye verildi.

ŞUGİAD tanıtım filmi gösterimi yapıldı. filimden sonra istişare içinde TUSKON 202 dernek üyeleri kardeşlik için birlik ve beraberlik devam dedi .

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.