Teyap İşbirliği Protokolü İmzalandı

Urfa Haberleri

Bir Dizi açılış ve programlar için Şanlıurfa gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Gap Teyap İşbirliği protokolü imza törenine katıldı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, GAP bölgesindeki illerde geçmişte çiftçi eğitimlerinin iyi yapılamaması nedeniyle tuzlanma gibi bazı sorunların yaşandığını, yeni sistemlerle yaklaştıkları projelerde daha önceden yapılan yanlışları da düzeltmeye...
 
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, GAP bölgesindeki illerde geçmişte çiftçi eğitimlerinin iyi yapılamaması nedeniyle tuzlanma gibi bazı sorunların yaşandığını, yeni sistemlerle yaklaştıkları projelerde daha önceden yapılan yanlışları da düzeltmeye gayret ettiklerini söyledi.
 
Bakan Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (TEYAP) kapsamında yapılacak işbirliğinin protokol imza törenine katıldı.
 
Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, çiftçilerin eğitimi ve yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini, bütün yatırımların ana hedefinin insan odaklı olduğunu dile getirdi.
 
Bakan Yılmaz'ın konuşmasının ardından hazırlanan protokol, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli tarafından imzalandı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.