TES-İŞ Sendikasından Tek Ses

Urfa Haberleri

TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesinin 10.Olağan genel kurulunu oluşturacak delege seçimi DSİ GAP 15.Bölge Sosyal tesislerinde yapıldı.

TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesinin 10.Olağan genel kurulunu oluşturacak delege seçimi DSİ GAP 15.Bölge Sosyal tesislerinde yapıldı.
 
TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesine kayıtlı DSİ 15. Bölge Müdürlüğü, DEDAŞ, Birecik Barajı ve Sulama Birliklerinden oluşan delegeler belirlendi.
 
Delege seçiminde yılların Sendikacısı Ramazan Düzme’yi destekleyen delegeler birlik ve beraberlik örneği sergileyerek bayram havasında seçim sürecini yürüttü.
 
Tes-iş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Ramazan Düzme, tüm çalışanlara teşekkür ederek. “şubemiz faaliyet alanı içersinde bulunan işçi kardeşlerimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışmakta , bizim kitabımızda ayırım yok, Türküyle, kürdüyle, arabıyla, alevisi ile sünnisiyle bu devlete hizmet etmekteyiz. Barış sürecini biz yıllardır kurum içersinde gerçekleştirdik. İnşallah Ülkemizde de amacına ulaşır yıllardır akan kan durur. Herkes evinde huzurlu ve mutlu yaşar.Bu işçi kardeşlerim her şeyin en iyisine layıktır. Ben her zaman onların emrinde oldum ve olmaya da devam edeceğim. Bu gün delege seçiminde gösterdikleri tek ses beni duygulandırdı. onlara teşekkür ediyorum. “ dedi 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.