Tarihi binanın kaderi belli oldu

Urfa Haberleri

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir araya gelerek Urfa için yeni bir müjde aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında, il başkanları ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Şanlıurfa'dan da il başkanları ve belediye başkanları katılım gösterdi.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni projesi için görüş alışverişinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni proje için söz alan Başkan Beyazgül müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Beyazgül paylaşımında; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmemiz sonrası bir müjdeyi sizinle paylaşmak isterim; Tarihi Diş Hastanemizi şehrimize yakışır bir müzeye dönüştürüyoruz. Restorasyonuna kısa süre içinde Kültür ve Turizm Bakanlığımızca başlanacak. Şehrimize hayırlı olsun inşallah" sözlerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.