Şanlıurfa'da Silahlı Kavga 3 Kardeş Öldü, Baba Yaralandı

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Yavuz Selim mahallesinde iki grup arasında silahlı kavga çıktı, kavgada 3 kardeş öldü, Baba ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında alacak verecek meselesi olan isimleri öğrenilemeyen kişiler arasında sözlü tartışma çıktı, çıkan tartışma silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Baba Mehmet G.(68), İbrahim Halil G.(32), Murat G.(35) ve Ramazan G.(38) yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu emniyet ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kavgada ağır yaralanan İbrahim Halil G., Murat G. ve Ramazan G.’e olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralan bir kişide Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Hastanenin acil bölümüne kaldırılan İbrahim Halil G., Murat G. ve Ramazan G. Hayatını kaybetti. Mehmet G. Hastanede tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 3 kardeşin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzer adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Emniyet ekipleri kavga ile ilgili soruşturma başlatırken hastanede ve olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.