Şanlıurfa'da Engelliler piknikte gönüllerince eğlendi

Urfa Haberleri

Şanlıurfa zihinsel engelliler derneği tarafından zihinsel engelliler ve aileleri düzenlen piknikte gönüllerince eğlendi.

Yaklaşık 1,5 yıldır pandemi nedeniyle aktivitelerden uzak kalan Engelliler aileleriyle birlikte düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

Şanlıurfa zihinsel engelliler derneği tarafından organize edilen piknikte buluşan zihinsel engelliler, aileleri ile birlikte eğlenceli vakit geçirmenin de keyfini yaşadı. Piknikte engelliler ile ailelerine çeşitli ikramlarda bulunulurken, engelliler gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Moral pikniğine 115 engelli ve ailesi katıldı.

ENGELLİLER PİKNİKTE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Karaköprü mesire alanında düzenlenen pikniğe aileleri ile katılan engelliler, müzik eşliğinde oyunlar oynayıp şarkılar söyledi. engelliler daha sonra verilen yemek ve tatlı ikramıyla piknik programı son buldu.

PANDEMİ KURALLARIN UYARAK EĞLENDİLER

Piknik ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa zihinsel engelliler derneği başkanı Bedih Satoğlu "Pandemi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır etkinlik yapmadık 15 gün önce yaptığımız Mersin tatilin ardından bu piknikte engelli ve ailelerine iyi geldi. Sayın Ayşe Kurt'tan Yemek, Merhum Eyyüp İşlek hayrına Hüseyin İşlek’in Tatlı ve Rahmetli Şenol Kötekin'in hayrına Derneğimizce Helva katkısı ile Şanlıurfa Merkez Atatürk Ormanına giden yol üzerindeki Mesire alanında 115 Engelli ve ailesi ile Pandemi kurallarına uyarak çok güzel bir organizasyonumuzla günü birlik bir piknik yaptık. Katkı sağlayanlarımızdan ve Rahmete kavuşanların hayrına katkı sunanlardan Allah razı olsun"dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.