Şanlıurfa'da baba ve kızı boğuldu, oğul ağır yaralı

Urfa Haberleri

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde baraj gölüne giren 2 çocuğunu kurtarmaya çalışan baba ile suda bulunan kızı hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtarılan oğlu ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Çatak Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, ailece piknik yapmak için Bozova Çatak’a gelen ailenin kızı Esra K., ile oğlu Mehmet K., sıcaktan bunalarak baraj gölüne girdi. Bir süre sonra çocuklarının suda çırpındığını gören baba Serdar K. (40), oğlu Mehmet ile kızı Esra’yı kurtarmak için suya girdi.
Çevredeki vatandaşların yardımıyla sudan çıkarılan baba Serdar K., kızı Esra K., ve oğlu Mehmet K., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bozova Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına 40 yaşındaki baba Serdar K., ile kızı Esra K., doktorların tüm müdahalerine rağmen kurtarılamadı. Yaralı olarak kurtarılan Mehmet K., Bozova devlet hastanesindeki işlemlerinin ardından tedavi için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edileceği öğrenildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.