Sakin ilçe Halfeti daha da sakin oldu

Urfa Haberleri

Şanlıurfa`da hafta içi etkili olan kar yağışıyla birlikte Sakin ilçe Halfeti’de beyaza büründü. Birçok kişi burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son bir haftadır Türkiye'de etkili olan kar yağışı Şanlıurfa'da da etkisini gösterdi. Şanlıurfa’da yağan kar yağışı, şehri beyaza bürüdü. Beyaz örtüye bürünen sakin şehir Halfeti'de görsel şöleni ile büyüledi.

Kentte kar yağışı nedeniyle Halfeti’de kartpostallık görüntüler oluştu. Okulların tatil edilmesiyle öğrenciler kartopu oynarken, birçok kişi tarihi ve turistik yerlere akın etti. Yüzlerce kişi, beyaz örtüye bürünen sakin şehir Halfeti'de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

GÜNEYDOĞU'NUN SAKLI CENNETİ

Birecik Baraj Gölü sayesinde sahil kenti görünümüne kavuşan ve her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesindeki taş konaklar aslına uygun restore edilerek turizme kazandırılıyor. İçinde barındırdığı doğal güzellikleriyle Güneydoğu'nun "saklı cenneti" olarak da nitelendirilen ilçenin bu silüetinin bozulmaması amacıyla bölgedeki taş konaklar aslına uygun olarak restore ediliyor. Restorasyonla birbirinden güzel butik otele dönüştürülen taş konaklar, ziyaretçilerin içerisinde güzel anlar geçireceği birer mekan haline geliyor.

HALFETİ'DE KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER

Halfeti ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının ardından beyaz örtüye bürünen ilçede adeta görsel şölen yaşandı. Şehrin sembolleri ve doğası farklı bir güzelliğe kavuştu.Yüzen duba restorasyonlar, butik otelleri, asma köprüleriyle büyüledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.