Özel Şanlı Nesil Öğrencileri Sabah Bürosunu Ziyaret Etti

Urfa Haberleri

Şanlıurfa Özel Şanlı Nesil Okulları Öğretmen ve öğrencileri, ‘10 Ocak Çalışan gazeteciler günü’ nedeniyle Sabah Gazetesi ve (TSYD)Türkiye spor yazarları derneği Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım'ı ziyaret etti.

Şanlıurfa Özel Şanlı Nesil Öğretmen ve öğrencileri, ‘10 Ocak Çalışan gazeteciler günü’ nedeniyle Sabah Gazetesi ve (TSYD)Türkiye spor yazarları derneği Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım'ı ziyaret etti. Öğretmenlerden Berfin Karaçalı, Gülseren Baynaz ve Eylül Kolay ile birlikte Öğrenciler Mehmet Yıldırım ile görüşerek gazeteciler gününü kutladı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yıldırım ise, “Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz büromuzu ziyaret etmesi onlar kadar bizleri de sevindirmiş ve heyecanlandırmıştır. Kendilerine gazetecilik ile ilgili genel bilgiler verdik. Gazetecilik mesleğinin önemini anlattık. Zorluklarını anlattık. Bu arada Şanlıurfa ilimiz hakkında da genel bilgiler verdik. Gerek Gazetecilik ve gerekse Şanlıurfa’mızla ilgili sorularını cevapladık” diyerek öğrencilere yardımcı olma konusunda her zaman hazır olduklarını belirtip, derslerinde başarılar diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.