Özdiker Pasajı Yıkılıyor

Urfa Haberleri

Çocuk Oyun Dünyası açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bir çok projelenin hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Çiftçi, Özdiker pasajı yıkılacağı, Arasa hamamının müze olarak düzenleneceğini ve Karaköprü'yü ikiye ayıran Akpınar ve Şanlıurfa merkezdeki Karakoyun derelerinde su hareketlerinin yaşanması için çalışmaların başladığını belirti.

Karaköprü Güzel şehir'de hizmete giren Çocuk oyun Dünyası açışına katılan Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bir çok projelenin hayata geçirileceğinin müjdesini verdi

Çiftçi, Şanlıurfa açısından çok önemli gelişmeleri tek tek vatandaşlara duyurdu. Başkan Çiftçi konuşmasında, Karaköprü'yü ikiye ayıran Akpınar ve Şanlıurfa merkezdeki Karakoyun derelerinde su hareketlerinin yaşanması için çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu, 4 etaptan oluşan raylı sistem için ön protokol imzalarının atıldığını, Topçu Meydanının restore edilerek kitap kafe olarak hizmete sunulacağını, Kızılay meydanındaki hanın restore edileceğini, Haşimiye Meydanının aslına uygun geniş bir mekan olarak şehre kazandırılacağını, Arasa hamamının müze olarak düzenleneceğini ve Özdiker pasajını yıkılacağını söyledi.

Yorumlar (1)

Didim 6 Yıl Önce

Harika bi haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.