Kırmızı Biber Derneğinden Ziyaret

Urfa Haberleri

İstanbul merkezli Bayan STK lar dan oluşan bir grup Şanlıurfa Belediyesi ziyaret ederek Belediye Başkan vekili M.Fevzi Yücetepe ile görüştü.

İstanbul merkezli Bayan STK lar dan oluşan bir grup Şanlıurfa Belediyesi ziyaret ederek Belediye Başkan vekili M.Fevzi Yücetepe ile görüştü.
Kırmızı biber derneği ile Kader üyeleri Başkanı ve kurul üyeleri,Kadın partisi Başkanı ve kurul üyeleri , Belediye Başkan vekili M.Fevzi Yücetepe den Şanlıurfa daki çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldılar. Belediye Başkan vekili M.Fevzi Yücetepe Belediyenin beş mahallede kadınlara yönelik destek merkezlerini açtıklarını ve mikro krediylede kadınlara destek verdiklerini söyledi.
Şanlıurfa ya gelen bayan STK ve Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerinin amacınınl ailenin ve toplumun örgütlenmesinde kadınların erkeklerle birlikte eşit hak ve sorumluluk üstlenmelerini , siyasal karar süreçlerine eksik katılımının önlenerek kadınların kendilerini temsil edilir duruma gelmelerini sağlamak olduğunu belirttiler.
Kadın partisi girişimi başkanı Benal Yazgan kadının, ekonomik, toplumsal ve siyasal hayatın saygın bir üyesi haline gelmesi için büyük bir uğraş verdiklerini belirttiler.Bayan STK ‘lar Partili ve partisiz kadınların güçlendirilmesi, ve kadınların siyasette aday olmaya teşvik edilmesini bu konuda çalışmaların daha fazla olmasını gerektiğini söylediler . 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.