Kavurucu Sıcaklara Belediyeden Önlem

Urfa Haberleri

Sıcaklığın yaz aylarında 50 dereceleri bulduğu Viranşehir'de vatandaşlar hava sıcaklığından olumsuz etkileniyor. Özellikle sabah ve öğlen saatlerinde sıcaklar dayanılmaz hale geliyor. Canlı hayvan pazarı esnafı bu durumdan en çok olumsuz etkilenenlerin başında geliyor.

Sabah ve öğlen sıcaklarında hayvan alış verişi yapmaya çalışan vatandaşlar kavurucu sıcaktan oldukça şikayetçi ve dayanamadıklarını ifade ettiler. Vatandaşların bu sorununa çare bulmak isteyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci hayvan pazarında gölgelik yapmaya başladı. Gölgelendirme yapılan yerler sayesinde vatandaşlar sıcaktan fazla etkilenmeden alım, satım işini yürütüyorlar. Hayvan pazarının tamamını gölgelendirme yapmaya başlayan belediye daha ilk günlerde bazı duyarsız insanların sabotajları ile karşılaştı. Bazı yerlerde gölgeliklerin üzerine taş atıldığı ve yer yer söküldüğü görüldü.

Bu Hizmet Viranşehir'in

Yapılan sabotajlara tepki gösteren vatandaşlar bu hizmetin tüm Viranşehir'in olduğuna dikkat çekerek, yapılan çalışmalara sahip çıkılması gerektiğini söylediler. Bu hizmetler tüm ilçenin, herkes sahip çıkmalı, çalışmaların sabote edilmesi ile halkımız zarar görüyor. Belediyemize ve yapılan çalışmalarımıza sahip çıkalım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.