Kadın girişimciler Urfa'da buluştu

Urfa Haberleri

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, GAP İdaresi Başkanlığı, ve Şanlıurfa Girişimci İş Kadınları Derneği işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şanlıurfa Bahçelievler Kız Meslek Lisesi’nde, Kız Meslek Liselerinde Girişimcilik dersi alan öğrencilere yönelik “Geleceğin Girişimci Kadınları” konulu bir söyleşi düzenlendi.

Şanlıurfa Bahçelievler Kız Meslek Lisesi’nde düzenlenen söyleşiye İl Milli Eğitim müdür yardımcısı İbrahim Canbek, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve MMI (Marketing Management Institute) Türkiye Başkanı Günseli Özen, iletişim danışmanı Doret Habib , GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı İnsani ve Sosyal Gelişme Genel Koordinatörü Adalet Akbaş, Şanlıurfa Bahçelievler Kız Meslek Lisesi Okul müdürü Semiha Kanpakoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve MMI (Marketing Management Institute) Türkiye Başkanı Günseli Özen, iletişim danışmanı Doret Habib konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye geçildi.

Söyleşide kadın girişimciler, iş dünyasında yaşadıkları zorlukları, bunları nasıl kolaylaştırdıklarını, korkularını, başarılarını, hayallerini ve hedeflerini katılımcılar ile paylaştı. Söyleşinin ardından konuşmacılar, kendilerine yöneltilen soruları da yanıtladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.