Jandarmadan kaçakçılara darbe

Urfa Haberleri

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde ihbar üzerine durdurulan bir araçta 5 adet uzun namlulu piyade tüfeği ile 1 adet makinalı tabanca ele geçirildi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde ihbar üzerine durdurulan bir araçta 5 adet uzun namlulu piyade tüfeği ile 1 adet makinalı tabanca ele geçirildi. Akçakale’de ise tarlaya gömülü şekilde 5 adet uzun namlulu tüfek bulundu. 2 kişi gözaltına alındı.
Ceylanpınar Aşağıdurmuş mahallesinde Mardin-Kızıltepe istikametine yolunda seyreden araç, önceden alınan ihbar sonucu jandarma tarafından durduruldu. Araçta yapılan aramada terör örgütüne götürülmek üzere Ceylanpınar ve Viranşehir’den tedarik edildiği tespit edilen 5 adet uzun namlulu tüfek ile 1 adet makinalı tabanca ele geçirildi. Araç sürücüsü A.K. gözaltına alındı.
Jandarma ekipleri, Akçakale’nin Kepezli Mahallesinde de S.Y. isimli şahsa ait tarlada yine terör örgütüne gönderilmek istendiği belirtilen toprağa gömülü 5 adet uzun namlulu tüfek buldu. Tarla sahibi S.Y. gözaltına alındı. Ele geçirilen silahlarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.