İş adamlarından Bulut'a tam destek

Urfa Haberleri

Uluslararası Ticaret uzmanı Halil Bulut'un Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adaylığı Şanlıurfalı iş adamları tarafından memnunlukla karşılandı.

Uluslararası Ticaret uzmanı Halil Bulut'un Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adaylığı Şanlıurfalı iş adamları tarafından memnunlukla karşılandı.
(Global Trader) olarak uluslar arası pazarda çalışan Şanlıurfa Ak Parti Millet Vekili Aday adayı Halil Bulut'a aday adaylığı sürecinde yurt dışından destek yağıyor. Dış dünya pazarındaki konumu nedeniyle Halil bulut Türkiye'deki iş adamları tarafından desteklenmektedir. Halil Mutlu dış pazarda bir çok büyük firma ile çalıştı. Çalıştığı bazı firmalar Katar Emirlik ailesiyle, Suudi Arabistan Al Jarboa , Hind Mohamad Al Jarboa, Al Sarraj, Singapore gibi dünya firma aileleri tarafından desteklenmektedir.
Bulut seçim çalışmalarına hızlı başladı, Ak parti Karaköprü ilçe başkanlığı ,Odalar birlik başkanı, Emlakçılar odası ve Müsiad odaların ziyaret etti.
Halil Bulut Oda ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada," 25 dönem milletvekili seçimlerinde aday adayım oldum, bu yola çıkış sebeplerimden birisi sahip olduğum uluslararası ticaret alanındaki potansiyelimi Şanlıurfa'da kullanmak ve Şanlıurfa şehrimizi ileriye taşımak içindir. Bu konuda istihdam ağırlıklı, tarım sanayisi ile ilgili olarak büyük projelerimiz var Urfa'ya hizmet etmek için adayım" dedi. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.