İhtiyaç Sahiplerine Yardım Muhtardan

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bir mahalle muhtarlığı, hayırseverlerden aldığı yardımları Engelli ihtiyaç sahibi ailelere dağıtarak, veren elle alan eli buluşturuyor. 19 Ekim Muhtarlar günü ve yaptığı yardımlar nedeniyle Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu Selahattin Eyyüyi mahalle muhtarı Ali Genç'i ziyaret etti.

Haliliye ilçesi Selahattin Eyyüyi mahalle muhtarı Ali Genç hayırseverlerden aldığı yardımları özellikle Engelli ihtiyaç sahibi ailelere dağıtarak, yardım elini uzatıyor.

Muhtar mahallelerdeki Engelli ve bakıma muhtaç ailelere hayırseverlerin desteğiyle yardım yapıyor. Özellikle mahallede bulunan engelli ve bakıma muhtaç ailelere yardım yaptıklarını belirten Muhtar Ali Genç, ayrıca gıda ve sebze poşeti ile nakdi yardımlarının da hayırseverlerin katkısıyla devam ettiğini dile getirerek, "Bu yardımların, diğer insanlara da örnek olmasını diliyorum" dedi.

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Selahattin Eyyüyi mahalle muhtarı Ali Genç ziyaret eden Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu," Bu gün Mahallesinde bulunan engelli dezavantajlı bakıma muhtaçlara yardım elini uzatan Selahattin Eyyübi Mahalle Muhtarı Ali Genç'i ziyaret ederek Muhtarlar Gününü kutladık ve faaliyetlerinden dolayı ile Şükran duygularımızı ilettik"diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.