Hasta misafirleri bahçede ağırlanıyor

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da, havaların sıcak olmasıyla ilçe ve köylerden hastalarını getiren vatandaşlar, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile otoparkını adeta otele çevirdi.

Şanlıurfa'da, havaların sıcak olmasıyla ilçe ve köylerden hastalarını getiren vatandaşlar, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile otoparkını adeta otele çevirdi. Vatandaşlar, 'Hastane Palas' diye adlandırdıkları bahçe ile otoparka serdikleri halı ve kilimlerin üzerine uzanarak yatıyor, misafirlerini ağırlıyor, yemeklerini de burada kurdukları sofralarda yiyor.
 
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ilçe ve köylerden gelen Hasta yakınları "Havaların sıcak olması nedeniyle hastane bahçesine halılar serip oturuyoruz. Malumunuz içerde beklememiz yasak, bunun için de bu tür yollara başvuruyoruz. Hastamız olduğu için eve de gidemiyoruz. Bizler de gündüzleri gölgelik bölgelere halılarımızı seriyoruz, dinleniyoruz. Yatan hastalarımızı ziyarete gelen misafirleri burada ağırlıyoruz, Evde yaptığımız yiyecekleri getirip, diğer hasta yakınları ile paylaşıp güzel bir ortam kuruyoruz. Akşamları ise havanın yine sıcak olması nedeniyle bahçelerde yatıyoruz" dediler 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.