Haliliye’de 2 kişinin öldüğü kavgadaki silahlar ele geçirildi!

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kavgada yeni gelişme yaşandı. Kavgada kullanılan uzun namlulu silahlar ve tabancalar Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından faillerin akrabasının evinde yakalandı.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kanatlı Mahallesinde 2019 yılında silahlı kavga meydana geldi. Meydana gelen kavgada aynı aileden M.K. ve M.K. olay yerinde hayatını kaybetti. Silahlı kavgaya karışan N.B., A.B. ve C.B. isimli şahıslar olaydan sonra yakalandı. Kavga sırasında kullanılan uzun namlulu silahlar ve tabancalar ise ele geçirilemedi.

M.K. isimli şahsın evinde yapılan aramada 1 Adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve 2 Adet şarjör, 1 Adet 9 mm çapında Browning marka tabanca ve 2 Adet şarjör, 1 Adet 9 mm Sig Sauer marka tabanca ve 2 Adet şarjör, 24 Adet 7.62 mm çapında fişek, 28 Adet 9 mm çapında fişek tespit edilerek ele geçirildi. M.K. isimli şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.