Eyyübiye'de göçük altında kalan 4 işçi kurtarıldı

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde elektrik arıza kazı çalışması sırasında çukurda toprak kayması sonucu göçük altında kalan 4 işçi, kurtarılarak hastaneye kaldırıldı

Olay Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, göre Çöp tesissinde meydana gelen elektrik arızasını gidermeye çalışan işçiler, Bir fidanlık içeresinden geçen ve kopan yeraltı kablolarını onarmak için çalışma başlattı. Kabloların döşenmesi için İş makinesi ile kazıldı. Daha sonra işçiler çukurun içerisine girerek çalışma yaptı. İşçilerin çalışma yaptığı sırada bir anda toprak kayması meydana geldi. M.B., N.P.,H.M. ve F.K. adlı işçi oluşan göçüğün altında kaldı. Göçük altında kalan 3 işçi çevredekiler tarafından hafifi yaralı olarak kurtarıldı. 1 kişi ise toprak altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine İtfaiye, sağlık, AFAD, Jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri göçük altında kalan işçiyi bir saatlik çalışması sonucu yaralı olarak kurtardı. Yaralı işçi olay yerinde yapılan ilk müdahalenim ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.