Eyyübiye Aday Adayı İzgi, Hizmete Talibim

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi için AK Parti Belediye Başkan aday adayı olan Başarılı bürokrat İsa İzgi , iddialı konuştu. İzgi ‘Sahada kazandığım birikimimi, tecrübemi Eyyübiye belediyesine taşıyarak, vatandaşlarıma hizmet edeceğim’ dedi.

Yerel seçimlerin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak kararının ardından belediye başkan adayları için maratonun sonuna geldi. Bu maratonun içinde Milletin, kanaat önderleri ve muhtarların aday adayı Şanlıurfalı Başarılı bürokrat İsa İzgi'nin aday olmasını büyük heyecanla beklemektedir.

Eyyübiye ilçesinde 80'e yakın mahalle muhtarı ve bir çok kanaat önderin koşulsuz ve şartsız olarak İsa İzgi'yi destek verdiklerini verdikleri dilekçeler ile gösterdiler.

İzgi yapmış olduğu açıklamada ; “Yeni bir seçim şenliğinin öncesindeyiz. Eyyübiye'ye en iyi hizmeti sunmak üzere hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Eyyübiye'ye hizmet etmek üzere bu kutlu yolculuğa aday olduk. Allah nasip ederde büyüklerimiz ve halkımızın desteği ile belediye başkan adayı olursak Eyyübiye'ye hayırlı hizmetler vermek üzere inşallah sizlerle birlikte olacağız “ dedi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.