Elektrik telleri yer altına alındı yol üstü kapatılıp bırakıldı

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüp Nebi mahallesinde elektrik tellerinin oluşturduğu tehlikeyi ve çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla yapılan çalışma kapsamında, elektrik kabloları yeraltına alındı. çalışması sonrası asfaltlanmayan yol toz ve dumandan geçilmiyor

Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüp Nebi mahallesinde elektrik kabloları yeraltına alındı. çalışması sonrası kum ile , kapatılan yolda çukurların üzerindeki toprağın yol açtığı toz bulutu bütün mahalleyi ve esnafları perişan etti.
Eyyün Nebi Mahallesi’nde yaklaşık 6 ay önce başlayan DEDAŞ elektrik tellerin yer altına alınmasının ardından biten yol yaklaşık 3 aydır asfaltlanmaması mahalle halkının ve esnafın tepkisine neden oldu.
DEDAŞ yetkililerinden bu konuda çözüm isteyen mahalle sakinleri, “Yola kum gibi bir şey döktüler, üzerinden arabalar geçtiğinde mahalle toz dumandan geçilmiyor. Balkonlarda oturamaz olduk. Çamaşırlarımızı asamıyoruz, böyle çalışma olmaz, üstünü asfaltla git. Ağaçların haline bakın üstleri tozdan gözükmez oldu. Esnaflar gerek camlarımızı gerekse araçlarımızı her gün yıkamak zorunda kalıyoruz. 3 ay geçti kimse buraya asfaltlamadı. Bunlara yetkililerinin bir çözüm bulması gerekiyor” dediler. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.