Dergah Camisinde Şehit Polis Kayadibi İçin Mevlid Okutuldu

Urfa Haberleri

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde geçen hafta şehit olan 28 yaşındaki Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi için dergah camisinde mevlit okutuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz hafta Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Dergili kırsal Mahallesine 2 teröristin geldiği bilgisini alan güvenlik güçleri mahalleye operasyon düzenlendi. Operasyonda PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada her 2 terörist de etkisiz hale getirilirken Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi şehit oldu. Şehit olan Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi için Dergah Camisi'nde mevlit programı düzenlendi. Mevlide; Vali Abdullah Erin Tuna, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Büyükşehir Başkan vekili Faruk Bayuk, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, Şehit Aileler dernek başkanı Mehmet Yavuz, şehidin yakınları, çok sayıda vatandaş katıldı.
Cuma namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerifte binlerce kişiden oluşan cemaat Kayadibi ve diğer şehitlerin ruhlarına bağışlanmak üzere Fatihalar gönderdi. Ardından vatandaşlara ikramlar yapıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.