Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfalılarla Buluşacak

Urfa Haberleri

Urfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. yıl dönümü etkinliklerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Nisan Salı günü (Yarın) Şanlıurfalılarla buluşacak. Büyük buluşma öncesi Büyükşehir Belediyesi, miting alanındaki meydan düzenlemelerini tamamlayarak hazırlıkları gözden geçirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Nisan'da Nevali Hotel arkasında yer alan alanda Şanlıurfalılara seslenecek. Kurtuluşun 97. yıl dönümü etkinliklerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buluşması öncesi tüm hazırlıklar tekrardan gözden geçirildi. Büyükşehir Belediyesi, miting alanındaki çevre düzenlemelerine ağırlık vererek meydan düzenlemelerini tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfalılarla buluşma saati ise 14.00 olarak belirlendi.
BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN BULUŞMAYA DAVET
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta Şanlıurfa'ya geldiğine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'yı çok seviyor. Bu anlamda Salı günkü buluşmamıza tüm Şanlıurfa halkını davet ediyoruz" dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.