Çevik Kuvvet Kavşağında Okul Seferberliği

Urfa Haberleri

Yaklaşık 2 yıl önce temeli atılan Karaköprü ve Haliliye ilçelerinin bağlantı noktasında ki en yoğun trafik akışının yaşandığı çevik kuvvet köprülü kavşağı Eylül ayında iki yönlü trafiğe açılması için çalışmalar hızlandı.

2018 Ağustos ayında ihalesi yapılan ve 180 günde tamamlanması öngörülen Çevik kuvvet köprülü kavşakta daha önce ödenek nedeniyle çalışmalar durma noktasına gelmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün büyük baskısı ve çabası sonuç vermeye başladı. Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar hızlandı, Kavşakta Okulların açılmasıyla birlikte Kent merkezi ile Karaköprü geliş gidiş iki yönlü olarak trafiğe açılması planlanıyor.
Şanlıurfa’da trafiğin en çok sorun yaşandığı bölgelerden biri olan noktada Devteşti, Abide, Diyarbakır ve Çevreyolu yönlerinden gelen yollar kesişiyor. Çevik kuvvet olarak bilinen Karaköprü Kavşak projesi bittiğinde; trafik akışının en yoğun yaşandığı bölgede araçlar ışıklara takılmadan Devteşti, Abide, Diyarbakır ve Çevre yolları istikametlerine yönelecek.
Şanlıurfa trafiğine nefes aldırmak için çaba büyük çaba sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün çabalarıyla Eylül ayında okulların açılmasıyla birlikte Kent merkezi ile Karaköprü geliş gidiş iki yönlü trafiğe açılacak.
Haber: Mustafa Bayar
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.