ÇETİNKAYA, PİAZZA AVM’DE AÇILDI

Urfa Haberleri

Şanlıurfa-Medeniyetlerin doğduğu topraklarda 2013’ten beri kent ekonomisine katkı sunan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasına Çetinkaya’yı da dahil etti.

“Artık biz de Urfalıyız” sloganıyla Şanlıurfa halkıyla buluşmak için Piazza AVM’yi seçen Çetinkaya Grubu’nun Şanlıurfa mağazası seçkin bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninin ardından ziyaretçilerini konuk etmeye başladı.

Sektöründeki 61 yıllık tecrübesi ile Şanlıurfalı tüketicilerle buluşan Çetinkaya Mağazasının açılış törenine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve çok sayıda seçkin davetli grubu katıldı.

Mağazada, açılışa özel tişört ve taytlarlar 4,90, elbiseler 9,90, ayakkabılar 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. A’dan Z’ye binlerce ürün daha ilk günden ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Çetinkaya Mağazası, birbirinden özel tasarımlarıyla bayan, erkek, çocuk, aktif spor ve casual giyim çeşitlerinde kazançlı alışveriş imkânı sunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.