Bu kaçıncı hırsızlıkları

Urfa Haberleri

Şanlıurfa’da Kevser A ile Gülistan B kapısını maymuncuk ile açtıkları bir evden altın çalmak isterken yakalandı.

Şanlıurfa’da Kevser A ile Gülistan B kapısını maymuncuk ile açtıkları bir evden altın çalmak isterken yakalandı. Çarşafla yüzlerini kapatan kadın hırsızlardan birini kolunun kırık kolla hırsızlık yaptığı öğrenildi.
 
Hırsızlıktan çok sayıda sabıkaları olan Kevser A ile Gülistan B dün öğlen saatlerinde Hamidiye Mahallesinde bir evin zilini çaldı. Kapının açılmaması üzerine evde kimsenin olmadığını fark eden 2 kadın kapısını maymuncuk ile açtıkları eve girdi. Komşuların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Apartmanın çevresini saran polisler altın çaldıktan sonra evden çıkan 2 çarşaflı hırsızı binadan çıkarken yakaladı. Yapılan üst aramalarında çaldıkları altınlar üzerlerinden çıkınca Kevser A ile Gülistan B gözaltına alındı.
 
Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan 2 kadın Adliye ye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilmek için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine getirilen hırsız kadınlar giydikleri çarşafla yüzlerini kapattılar.
 
Kevser A ile Gülistan B ‘nin bir süre önce Bahçelievler mahallesinde oturan bir polis memurunun evine de girerek altın çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınmışlardı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.