Bozova’da silahlı kavga, 4 yaralı

Urfa Haberleri

Şanlıurfa’nın Bozova İlçesine bağlı Özgören Mahallesinde aynı aile mensup taraflar arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay Şanlıurfa'nın Bozova İlçesine bağlı kırsal Özgören Mahallesinde meydana geldi. Aynı mahallede oturan Doğan Ailesine mensup taraflar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı.

Daha önceden aralarında husumet bulunan ailelerin arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada Fevzi Doğan, Mehmet Doğan ve Mahmut Doğan ve ismi öğrenilemeyen 4 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara olay yerine ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. 4 yaralı sağlık ekipleri tarafından Bozova Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan Fevzi Doğan Şanlıurfa'da bir hastaneye sevk edildi. Jandarma köyde önlem alırken, kavgayla ilgili çalışma başlatıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.