Başkan Yavuz'dan Jandarmanın 182. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Urfa Haberleri

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Jandarma teşkilatının 182. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yavuz mesajında ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, milletimizin huzur, can ve mal güvenliğinin temini için gece gündüz demeden hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, cansiperane bir şekilde görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Köklü bir tarihi geçmişe sahip Jandarma Teşkilatımız, kurulduğu günden bugüne ülkemizin huzur ve güvenliğini tesis etmek, Vatanın bölünmez bütünlüğü için terörle mücadelesini zor şartlara rağmen karalı bir şekilde sürdürmektedir.

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisiyle dolu, disiplinli, donanımlı ve fedakâr personeliyle daima takdiri hak etmiş, hukuka, adalete ve insan haklarına bağlı kalarak üstün vazife anlayışıyla milletimizin her daim övünç kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıldönümünü kutluyor aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm teşkilat mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.