Bakan Fakıbaba, Başbakan'ın Şanlıurfa Programını Açıkladı

Urfa Haberleri

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının açılışını yapmak üzere Şanlıurfa’ya gelecek olan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Başbakan Binali Yıldırım'ın programı öncesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, GAPTEM’de basın toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.
Başbakan Binali Yıldırım’ın 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının açılışını ve ilk ders zilini çalmak için özellikle Şanlıurfa’yı seçtiğini söyledi.
Bakan Fakıbaba, “Başbakanımız yarın inşallah Şanlıurfamızda olacak başbakanımız özellikle Şanlıurfa’yı seçti. Başbakanımız program kapsamında yarın sabah 10:30’da Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler mahallesinde yer alan Hacı Abdurrahman Özdemir ortokulunda gelerek ilk ders zilini çalacak daha sonra Şanlıurfa Valiliğimize, Şanlıurfa Belediye Başkanlığına ziyaret gerçekleştirerek STK’larla toplantıda buluşacak” ifadelerini kullandı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.