AK Parti Birecik Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı

Urfa Haberleri

Ak Parti Birecik ilçe Gençlik Kolları 5. Olağan kongresi. Ali Karaata Kültür Merkezinde yapıldı .Gençlik kolları Başkanı İbrahim Halil Demirtürk oldu.

ABDULLAH YİĞİT

Katılanlar ise Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Mkyk Üyesi Av.Abdurrahman Döğücü , Birecik Belediye Başkanı Av.M.Faruk Pınarbaşı,Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Mehmet Özbakan, Birecik Minibüsçüler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Mehmet Begit, Birecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aykılıç ,Birecik Birlik Başkanı Mustafa Çiçek , Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Mehmet Cem Beyaz, Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yasin Fırat Çiftçi, Ak Parti Bozova Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş,Stk temsilcileri ,belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Divan Başkanı ve üyelerin seçimi ile başlayan kongrede İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun okunmasından sonra konuşmacılara geçildi .

konuşmacılar ise Birecik Belediye Başkanı Av.M.Faruk Pınarbaşı,Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Mehmet Özbakan, Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Mehmet Cem Beyaz, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Mkyk Üyesi Av.Abdurrahman Döğücü birer konuşma yaptılar .

Konuşmacılardan sonra Tek liste halinde yapılan Ak Parti Birecik ilçe Gençlik Kolları 5. Olağan kongresinde Başkan Adayı İbrahim Halil Demirtürk Başkan oldu.Kalabalık bir kitlenin katıldığı kongrede hedef 2023 denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.