Acil Servis hemşireleri sertifikalarını aldı

Urfa Haberleri

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başlatılan ’Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nı tamamlayan 20 acil hemşiresi sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma Hastanesi Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Merkezi olmasının ardından düzenlenen Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı başarı ile gerçekleştirildi.

Sağlık çalışanlarından büyük talep gören ve Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesinde ‘Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’ sona erdi. Hastanede ilk olan programa çeşitli il ve ilçelerdeki hastanelerden toplam 20 kursiyer katıldı.

Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon programında, 120 saat teorik, 120 saat uygulama, toplamda 240 saatlik eğitim verildi. Uzman hekimler ve eğitimci hemşireler teorik ve uygulama eğitimlerini verdi. Programı başarıyla tamamlayan 20 kursiyere, konferans salonunda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Sertifika törenine Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bedri Caner, Başhekim yardımcıları, klinik sorumlu hemşireleri ve kursiyerler katıldı.

Başhekim Kaya, tarafından katılım belgeleri takdim edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.