ABD'li kız aracı kullanmış

Urfa Haberleri

Geçtiğimiz hafta sonu Kobani’de IŞID ile YGG güçleri arasındaki savaşı takip eden Amerikalı gazeteci geçirdiği trafik kazası sonucu öldü

Geçtiğimiz hafta sonu Kobani’de IŞID ile YGG güçleri arasındaki savaşı takip eden Amerikalı gazeteci geçirdiği trafik kazası sonucu öldü. Kazada yaralı olarak kurtulan 16 yaşındaki Kameraman Judy Irish 'in ise kaza yapan aracı kullandığı iddia edildi.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Aligör mahallesinde Şanlıurfa’dan Suruç ilçesine giderken otomobil ile mikser kamyonu çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Press TV Muhabiri ABD’li gazetecilerden iki çocuk annesi Serena Shim kaldırıldığı Suruç Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken aynı araçta bulunan kameraman Judy Irish yaralandı. 
Kazada yaralı olarak kurtulan Kameraman Judy Irish Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi oluyordu. Judy kazada küçük yaşta araç kullandığından dolayı Savcılık tarafından ifadesine başvuruldu. ifadenin ardından yaralı kameraman Judy özel uçakla Ankara'ya sevk edileceği belirtildi.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.