Şanlıurfasspor'da transfer çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfaspor

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfaspor yaptığı açıklamada Kocaelispor'dan stoper Kemal Can Aydemir ile sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanının tekrardan Emin Yetim'in seçilmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan kulüp yönetimi geçtiğimiz haftalarda Kırşehir Belediyespor'dan Şerif Doğan ile 2 yıl, Karaköprü Belediyespor'dan Emirhan Korkmaz ile 3 yıl ve Boluspor oyuncusu olan ve Şanlıurfaspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen Muhammed Raşit Yöndem ile 3 yıl, Trabzonspor'dan Behlül Aydın ile 1 yıl, İstanbulspor'dan Şiyar Kepir ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Kulüp Başkanı Emin Yetim ile beraber gerçekleştirilen imza töreninde Şanlıurfaspor ile 2 yıllık anlaşma yapan stoper Kemal Can Aydemir Başkan Emin Yetim ile beraber imzaları atarak taraftarları sevindirdi. Üst üste yaptığı transferler ile yoluna devam eden Şanlıurfaspor bugün yaptığı yeni açıklamada; ''Şanlıurfasporumuz, Kocaelispor'dan stoper Kemal Can Aydemir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı'' ifadelerinde bulunularak transferin gerçekleştiği açıklandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.