Şanlıurfaspor bir transferini daha duyurdu!

Şanlıurfaspor

Bolu'da gerçekleştirilen kampın ardından yuvasına dönen Şanlıurfaspor yeni transferini duyurarak taraftarlara müjdeyi verirken geçen sezon takımda forma giyen Can Erdem'lede 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Bu sezon gerçekleştirilen transferler ile adından çokça bahsedilen Şanlıurfaspor, Bolu'da yapmış olduğu kamp antrenmanı ardından tekrardan yuvası Şanlıurfa'ya gelmişti. Lige bomba gibi hazırlanmak için çalışmalarına ara vermeye kulüp Şanlıurfa'ya geldikten sonra bir transferini daha açıkladı.

Şanlıurafspor sosyal medya hesabından birçok kez transfer haberlerini duyuran ve taraftarları heyecanlandıran kulüp bir kez daha yaptığı paylaşım ile ligde büyük bir mücadele sergileyeceğini hissettirdi. Aralarında süper lig takımlarının da olduğu kulüplerden tecrübeli futbolcuları transfer eden Şanlıurfaspor bugün İttifak Holdin Konyaspor'da forma giymekte olan Kadir Kaan Özdemir ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Şanlıurfaspor sosyal medya hesabından yapılan duyurulu ile Kadir Kaan Özdemir'in 3 yıllık sözleşme imzalayarak takım kadrosuna katıldığı öğrenildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.