Şanlıurfaspor 1-0 Yeni Malatyaspor

Şanlıurfaspor

Şanlıurfaspor -Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek finale yükseldi pazar günü final maçında ev sahibi şeker spor ile final da karşılaşacak kazanan takım turnuvanın galibi olacak ve kupayı alacak .

 Polatlı ilçe stadyumunda gerçekleşen ‘ lü turnuva'da Şanlıurfapor, Yeni Malatyaspor, Şekerspor ve Galatasaray A2 takımlarının katıldığı müsabakalarda ilk maç olan Şeker spor- Galatasaray A2 takımını normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarda 5-3 mağlup ederek ilk finalist oldu günün 2.maçında Şanlıurfaspor -Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek finale yükseldi pazar günü final maçında ev sahibi şeker spor ile final da karşılaşacak kazanan takım turnuvanın galibi olacak ve kupayı alacak .

Şekerspor başkanı maç sonrası turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek plaket takdim etti Şanlıurfaspor'un Plaketini Yöneticimiz Feridun Geçgel teslim aldı.

Şanlıurfaspor Malatyaspor maçına hızlı başladı ve 1 dakikada Volkan Okumak' ın Golü İle 1-0 öne geçti ve bu dakikadan sonra oyun iki takımın orta alan mücadele şeklinde geçti maçı az sayıda Şanlıurfaspor taraftarı takip etti.maç Şanlıurfapor'un 1-0 üstünlüğü ile sone erdi.

Şanlıurfaspor Eski Kaptan ve Oyuncusu Kaleci Mutlu Yılmaz Şekerspor Kaleci Hocası Olarak Görev yapıyor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.