Şanlıurfa tarihinde ilk kadın saha komiserleri görev başında

Şanlıurfaspor

Şanlıurfa tarihinde ilk kadın saha komiserleri görev başında 3 bayan saha komiseri görev yaparken 15 bayan futbol hakemi de faal olarak görev yapıyor .

Şanlıurfa spor tarihinde bir ilke imza atıldı ve amatör futbol müsabakaları 2022-2023 sezonunda görev yapacak kadın saha komiserleri ilk müsabakalarına çıktılar.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) Şanlıurfa Şubesi bünyesine kazandırdığı kadın üyelerle Şanlıurfa tarihinde bir ilke imza attı.

Amatör futbol müsabakaları 2022-2023 sezonunda görev yapacak olan kadın saha komiserleri ilk müsabakalarına çıktı. U 18 müsabakalarıyla göreve başlayan kadın Futbol saha komiserleri ilk maçlarıyla adeta göz doldurdu. Saha komiseri olarak görev başlayan Melike Kanlı, Şükran Ata, Aliye Çiftçi'nin yanı sıra Şanlıurfa da biri klasman hakemi olmak üzere 15 bayan futbol hakemi olarak görev yapıyor

Amacımız bu şehirde amatör futbola kadın eli değmesini sağlamak" diyen Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli “Bayan üyelerimizle amatör müsabakalara daha güzel bir görsellik ve centilmenlik katarak futbolu sporcuyla ve seyirciyle birlikte en güzel şekilde ifa etmek. Dolayısıyla kötü tezahürata da son vereceğimiz kanısındayız. İlimize hayırlı olsun" diye konuştu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.