230 sporcu katıldı

Şanlıurfaspor

Şanlıurfa Geçenlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Gap Arena boks salonunda gençler ve büyükler il şampiyonası yapıldı.

Şanlıurfa Geçenlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Gap Arena boks salonunda gençler ve büyükler il şampiyonası yapıldı.
230 sporcunun katılmış olduğu kick boks il seçmesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü Şube Müdürü Abuzer ÇİFTÇİ’nin katılımlarıyla start verildi.
Fair play çerçevesinde geçen müsabakalar mayıs ayında İzmir’de yapılacak olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası ilk üçe giren sporcular gitmeye hak kazandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ertuğrul YILDIZ Kick Bosk İl Şampıyonasının yoğun katılımla oluşmuş olması İlimiz gençliğinin spora olan ilgisinin ne kadar değerli olduğunu belirtirken müsabakaların centilmence ve sevgi saygı çerçevesinde geçmesine dikkat çekti.
Yıldız, il seçmesinde ilk üçe giren sporculara başarılar dilerken Şanlıurfa Kick Boksçuların İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Şanlıurfamıza en iyi şekilde temsil edeceğiz belirti.
Boks Antrenörü Mustafa Şen,İl seçmesine gayet güzel geçtiğini müsabakalar sevgi,saygının ün planda olduğu belirtirken İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında çok idealı olduklarını Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ’a desteklerinden dolayı mütteşekür olduğunu belirti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.