2016-08-30 09:14:52

DEPLASMANDA ALTIN PUAN

METİN ŞENAY

metin_senay63@hotmail.com 30 Ağustos 2016, 09:14

Şanlıurfaspor 2016-2017 futbol sezonunu ümraniyespor galibiyeti ile başladı, ligin 2 maçını gurup'un şampiyon adaylarından Eskisehir spor deplasmanına gitti ve mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci yarı oynanan iyi oyun ile beraberliği yakalayıp sayısız gol fırsatlarını kaçıran Şanlıurfaspor galibiyetten oldu fakat rakibinden alınan 1 puan altın değerinde , şampiyonluk yolunda yenemiyorsan yenilme kuralı ne kadar da önemli, helede Eskişehir spor gibi rakibinden alınan puan daha da önemli.
Ümraniyespor ve Eskişehir maçlarında gördük ki takım olarak biraz zamana ihtiyaç var, şuan takım olarak 45 dk bir performans gösteriyoruz , ilerleyen haftalarda teknik direktör Ünal Karaman hocanın takıma vereceği performans ile 70-80 dk çıkarsa bu sezon çok canlar yapacağımızın sinyallerini verebilecegini gösterdi.
Son olarak aramıza katılan Batuhan Karadeniz de takıma katılmasından sonra takım olarak daha da güçlenecegiz bu hafta Milli takım arasından dolayı kendi sahamızda oynayacağımız Giresunspor maçına 2 hafta gibi bir süre var bu zaman içerisinde takımın eksik yönleri tamamlanır diye düşünüyorum.
Eskişehir deplasmanın da takımı yanlız bırakmayan Fahri başkan Mehmet Ekinci ve yönetim kurulunu kutluyorum , Şampiyonluk yolun da futbolcuların tam kadro yönetimi tribünde görmeleri motivasyon anlamında olara güç verir.
Bu sezon iki maçta 4 puan alarak şampiyonlukta bende varım diyen Şanlıurfaspor takımına taraftar olarak sahip çıkmamız lazim gerek pasolig ve kombine kart alımlarında artık bizlerde elimizi taşın altına koymamız lazım, fahri başkan Mehmet Ekinci ve yönetim kurulunun çabaları ile haşimiye, emirgan ve piazza da açılan pasolig gişeler ile artık her kesimin rahatlıkla alacağına inanıyoruz. Artık bahane kalmadı milli maç arasında 2 haftalık gibi bir süre de pasolig çıkartırız ve Şanlıurfaspor takımına tribünde destek oluruz.
Bir sonraki köşe yazım da görüşmek üzere ...........
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.